1. Urban
  2. Nike
  3. React Element 55 SE
Nike

React Element 55 SE

Nike
1399,-
  • Hvit
Valgt farge: Hvit
Størrelsesguide
  • Gratis levering til Urbanbutikker
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur i butikk
  • Gratis butikkreservasjon
Produktinformasjon

Størrelse oppgitt i US Unisex. Nike React Element 55-skoen har hentet inspirasjon og designlinjer fra klassiske løpesko som Nike Internationalist, og deretter addert Nike React-teknologi.

Fordeler: Lett tekstil og syntetisk skinn i overdelen gir et elegant utseende med subtil glans. Nike React-teknologi gir en ekstremt behagelig følelse. Gummiputer i mellomsålen og yttersålen gir slitesterkt grep. Lissehullene på overlæret følger de bølgende designlinjene på lissehullene fra Nike Internationalist. TPU-hælklips gir en stabil følelse. Strategiske gummiputer strekker seg til midtsålen, og er strategisk plassert i front og i hæl av yttersålen for å gi deg ekstra godt fotfeste. Trekkflik på hælen gjør den enkel å ta av og på. Refleks detaljer.

Artikkelnummer: 7241697_K101

LEVERING

Gratis frakt ved levering til butikk eller ved ordre over 800,-
Standardlevering til PostNord utleveringssteder koster 49,-
Hjemlevering med DHL koster 149,-
Leveringstid er 2-6 virkedager.

Les mer om levering og leveringsbetingelser

BYTTE OG RETUR

Du har 30 dager åpent kjøp. Vi tilbyr gratis bytte og retur i alle våre butikker. Ønsker du å returnere varen til vårt webshoplager får du pengene tilbake, og må eventuelt legge inn en ny bestilling for å få tilsendt ny vare/bytte størrelse. Det medfølger forhåndsbetalt returetikett i pakken du mottar. Ved retur til weblager trekker vi 49,- fra summen vi tilbakebetaler deg. Merkelappene må fortsatt være festet til produktet.

Les mer om bytte og retur

RESERVASJON I BUTIKK

Du kan reservere dette plagget for henting i butikk. Tjenesten er gratis og du betaler for varen i butikken når du henter. Du vil motta en bekreftelse på SMS så fort varen din er klar. Din vare er reservert ut neste virkedag i butikkens åpningstid.

Kanskje er du også interessert i